top of page

Glede i det man omgir seg med

Se for deg at du kommer inn døren hjemme. Du tar av skoene og henger jakken på plass. Nøklene legger du på sin faste plass, en fargerik skål du har valgt fordi den ga deg en god følelse. Deilig med et fast sted å legge nøklene! Du går inn i stuen og kjenner energien av fargene rundt deg. Det er godt å komme hjem. 

På bordet har du satt sammen flere ting som du liker. Som en liten utstilling til deg selv. Denne gruppen av ting gjenspeiler deg, og de du har rundt deg. En bok ligger der og venter på deg til kvelden. Favoritt blomstene dine står der også. De er akkompagnert med arvegods, et fat og lysestaker; noe er  gammelt og noe nytt. Alt står samlet som en fin bukett av farger og former. Du tar et øyeblikk. Er til stede og tar inn energien, før du går videre med dagens gjøremål

Om My Moxie

Når du lager det fint rundt deg, setter du av tid til deg selv

Omtenksomhet

Å finne den perfekte gaven til seg selv eller en venn er kjærlighet.  Omtanke til seg selv og omgivelsene er bra for deg og de rundt deg

Skaperglede

Gleden og kreativiteten som oppstår når man skaper noe. Glem tiden å la kreativiteten blomstre

Mot

Til å være seg selv og ha tro på at du kan. Tro på drømmen, deg selv og intuisjonen, så kan det utroligste skje.

Fokus på:

Mental helse

Motstandsdyktighet gjennom glede og mestring. Fokus på muligheter.

Felleskap

Et rom for kreativitet. Samle folk rundt farger, design og positive  prosesser

Miljø

Miljøvennlig materiale.

Fokus på gjenbruk i produksjon. Lokalmiljø.

Vekst

Øke tilbud og muligheter i lokalsamfunnet

My Moxie by GR

Det er meg, Grete Renate (GR) du handler fra når du handler din Moxie detalj. Jeg er øyboer, trebarnsmor, økonom, coach og grunder.

 

Når jeg er på verkstedet glemmer jeg tiden. Interessen for det kreative har jeg alltid hatt. Jeg har prøvd de fleste hobbyer, noen med større suksess enn andre. Moxie er det som har gjort at jeg har turt å satse på drømmen. Jeg elsker interiør og nå får jeg både leke med farger og tilbringe tid med folk. 

 

Jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag og håper du ser den gleden gjennom produktene og servicen du får. 

 

Det skal være morsomt å innrede hjemmet. Elementer i hjemmet kan gi både glede, ro og energi. Sett farge på tilværelsen og gled deg over de du har rundt deg.

bottom of page